Orhanlı Orhangazi Şehit Halis Sayın İlkokulu

Vizyon: OKULUMUZUN VİZYONU: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda;öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği bir okul olmaktır.

Misyon: OKULUMUZUN MİSYONU: Milli Eğitim Temel Kanunu´nda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlâki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz Voleybol Takımı 1996–1997 Öğretim Yılı İlkokullar il Birinciliği, Erkekler Voleybol Takım Üçüncüsü. 1997–19998 Eğitim-Öğretim Yılı Küçükler Voleybol İl Birinciliği Erkekler Birincisi, 1998–1999 Öğretim Yılı Küçükler il Birinciliği Erkekler Voleybol İkincisi, 2001–2002 Eğitim-Öğretim Yılı Küçükler Voleybol İl İkincisi. Okulumuz Kros Takımı 1996–1997 Eğitim-Öğretim Yılında İlkokullar İl Birinciliği Erkekler Kros Takım Üçüncüsü.

Saatler: Ders Başlama Saati: 09.00 Ders Bitiş Saati : 14.50
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://orhanliorhangazi.meb.k12.tr

Adres - ORHANLI BELDESİ FATİH MAH. YÜCEL SK. 0RHANLI ORHANGAZI İLKOKULU BLOK NO: 1 MERKEZ / NİĞDE

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - İl merkezine bağlı, çiftçilikle geçimini sağlayan 4000 civarında nüfusa sahip bir kasabadır.Belediye olmasına rağmen kasaba yeterince gelişmemiştir.

Ulaşım Özel servisle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 50 km uzaklıktadır.